O nama

 

Hotel “LIM” smešten je u dolini istoimene reke, na pola puta Beograd – Jadransko more, u prelepom prirodnom ambijentu.

Tradicija duga 25 godina i nadaleko poznata gostoljubivost Pribojaca garantuje Vam ugodan boravak. Za zaljubljenika planinarstva, lova, zimskih sportova, idealni su izleti na planine Zlatibor, Zlatar i Taru, Pobijenik i Crni Vrh, udaljene svega 30-60 minuta vožnje od hotela.

 

Za one koji vole ribolov, splavaranje i vodene sportove tu su Potpećko, Zlatarsko, Višegradsko i Radojinsko jezero na 20-30 minuta vožnje od hotela,a tu su nam u blizini  i Višegradsku banja, Andrić grad (Kamengrad), Mokra Gora (Drvengrad), Šarganska osmica…

1-1 O nama Noćna panorama

Za ono što čoveku daje zdravlje, nudimo poznato termalno lečilište Pribojska Banja, udaljeno 4 kilometra od hotela, a samo najpoznatiji Manastiri Mileševa, Sveti Nikola, Kumanica, Uvac i Orahovica dovoljno govore o istorijskom nasleđu svete Limske doline.

 

Hotel raspolaže sa 91 smeštajnom jedinicom i 173 leža. Gostima su na raspolaganju: restoran kapaciteta 180 sedišta, kafana sa 100 sedišta i letnjom baštom, banket sala kapaciteta 80 sedišta, a tu su i TV sala, Salon, aperitiv bar, noćni klub, terasa “Vidikovac”, parking prostor i mnogi drugi sadržaji koji će boravak u ovom hotelu sa dve zvezdice učiniti prijatnim i kvalitetnim.

1-2 O nama Recepcija